Open plaatsen in gloednieuw Dynamisch Activiteitencentrum (DAC) in Heusden
Dienstencentrum 't Weyerke - Open plaatsen in gloednieuw Dynamisch Activiteitencentrum (DAC) in Heusden
Wil je meer informatie?
Veronique Decubber - opnamecoach
Dagbesteding

 

DAC onderscheidt zich door een doorgedreven inclusieve werking. Hier kan iedereen, met of zonder een beperking, passie delen, talenten ontdekken, uitdagingen aangaan en zichzelf ontwikkelen. Plezier- en Talentgericht werken (PET-werking) vindt overal haar ingang in DAC.

Atelier Idee
Het team, de zorggebruikers en de winkel van Atelier Idee hebben hun plekje gevonden. Zij hebben samen één doel: mensen blij maken. Daarom maken ze met hart en ziel geschenken voor alle gelegenheden aan democratische prijzen. En aangezien zij hiervoor hun eigen talenten mogen inzetten, worden ze er zelf blij van.

Komeo
De leefgroep Komeo staat voor 'Kom mee... oriënteren, ontdekken, ontwikkelen. We bepalen samen de weg.' Zorggebruikers die houden van afwisseling en uitdaging voelen zich hier gelukkig. Het team gaat samen met hen op zoek naar activiteiten waar ze samen van kunnen genieten of groeien. De stralende gezichten zeggen genoeg... Leefgroep Komeo doet wat ze belooft.

De Kolibrie
De Kolibrie staat symbool voor de vreugde van het leven. Het vogeltje vliegt van bloem tot bloem en is altijd op zoek naar de zoetste nectar. Het leert ons het mooie te vinden in elke dag, te genieten in het hier en nu en op zoek te gaan naar datgene wat ons blij en gelukkig maakt. En dat is wat het team van De Kolibrie elke dag doet.

Horecazaak
Zorggebruikers zullen taken kunnen uitvoeren in de koffiezaak die normaal gezien begin 2023 zal starten (datum onder voorbehoud). Er wordt een opleiding voorzien door ons personeel. Opgelet, na de opleidingsperiode is het de bedoeling dat de zorggebruiker de ta(a)k(en) zelfstandig tot een goed einde kan brengen. Gelukkig kunnen we rekenen op een uitbater met een groot hart en engagement. Krijgt de zorggebruiker het toch even moeilijk, dan is er altijd een veilige haven in de leefgroep.

Andere praktische informatie
Logo en kine is niet opgenomen in het aanbod. In overleg kan de accommodatie na 16u wel ter beschikking gesteld worden van een therapeut.  

Meer plaatsen