Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - NAH - image_full_width
NAH
't Weyerke heeft de nodige expertise om kwaliteitsvolle zorg te bieden aan mensen met een niet-aangeboren beperking die na een revalidatieperiode niet meer thuis kunnen wonen. De zorggebruiker staat centraal in de 24-uurszorg in een leefgroep of studiowonen.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - NAH - Kansen bieden
Kansen bieden
Wij zorgen ervoor dat de bewoners zich goed voelen in een aangepaste en aangename woonomgeving met een sterk medisch-verpleegkundig onderbouwde zorg. De werking houdt geen intensieve revalidatie in maar op alle gebieden van zelfredzaamheid kan multidisciplinair gewerkt worden om zo toch kansen te bieden op evolutie.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - NAH - Wonen in Huize Terlaemen in Zolder
Wonen in Huize Terlaemen in Zolder
Huize Terlaemen biedt in een rustige, groene omgeving een warme thuis aan volwassenen die na een ongeval of ziekte een ernstig hersenletsel opliepen met blijvende beperkingen.
Er wordt gezorgd voor een ruim aanbod op alle domeinen van het leven zodat de persoon met een NAH zich hier thuis kan voelen. Met een grote snoezelruimte, trilvloer en zwembad zijn er heel wat mogelijkheden op gebied van dagbesteding, therapieën en ontspanning.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - NAH - Studiowonen in Hof van Loon
Studiowonen in Hof van Loon
De bewoners van Hof van Loon vinden er een eigen plek om te wonen en ook vrienden en familie te ontvangen. De individuele studio's hebben een in hoogte verstelbaar aanrecht, privébadkamer met lavabo, douche en toilet. De bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de living, de gemeenschappelijke keuken of al buurtend in de gang of binnentuin.Ook hier staat een professioneel, multidisciplinair team van hulpverleners klaar om de nodige ondersteuning te bieden.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - NAH - Studiowonen in 't Broek
Studiowonen in 't Broek
't Broek is een project van 17 mooi afgewerkte zorgstudio's met een eigen kitchenette en badkamer voor mensen met een mentale of fysieke beperking in het centrum van Meeuwen.In de gemeenschappelijke ruimten kunnen de zorggebruikers elkaar ontmoeten. Dit project is een samenwerking tussen 't Weyerke en het Kempisch Tehuis met ondersteuning van de gemeente Oudsbergen.
Naast zorg op maat is kwaliteit van leven één van de richtinggevende principes. De zorggebruikers zijn hier zelf regisseur van hun leven.
Wil je meer informatie?
Bert Vlekken - opnamecoach