Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - Woonondersteuning - image_full_width
Woonondersteuning
't Weyerke heeft een waaier aan mogelijkheden als het gaat over wonen. Afhankelijk van wat je nodig hebt kan je kiezen voor leefgroepwonen of studiowonen in Zolder, Beringen of Oudsbergen.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - Woonondersteuning - Een warme thuis in Zolder
Een warme thuis in Zolder
Op het domein van 't Weyerke vind je een warme thuis in een rustige, groene omgeving. Hier wordt tijd genomen voor jou op op alle belangrijke momenten van de dag maar natuurlijk ook bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen en feesten.

Met een grote snoezelruimte, trilvloer en zwembad zijn er heel wat mogelijkheden op gebied van dagbesteding, therapieën en ontspanning. Ons team verzorgt jou tot in de puntjes en zoekt naar gevarieerde en aangepaste activiteiten in de leefgroep en erbuiten.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - Woonondersteuning - Wonen in het hart van Heusden
Wonen in het hart van Heusden
Kapellehof is de gloednieuwe accommodatie van 't Weyerke, gelegen in het hartje van Heusden. Hier bieden we  woonondersteuning aan mensen met een mentale handicap, en/of motorische handicap. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor aangepaste dagbesteding.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - Woonondersteuning - Wonen in de buurt in Oudsbergen
Wonen in de buurt in Oudsbergen
In 't Broek kunnen mensen terecht met een mentale handicap, een niet-aangeboren hersenletsel en/of een motorische handicap. In samenwerking met de sociale woonmaatschappij Kempisch Tehuis wordt residentiële ondersteuning geboden met veel aandacht voor aangepaste dagbesteding.
Dienstencentrum 't Weyerke - Volwassenen - Woonondersteuning - Gezellig samen in Beringen
Gezellig samen in Beringen
De Heg is een buitenhuis voor mensen met een mentale beperking. Zij leven als gezin samen in Beringen. In het nabijgelegen dagcentrum kunnen ze terecht voor aangepaste dagbesteding.
Wil je meer informatie?
Bert Vlekken - opnamecoach